Tänään on sunnuntai, 28. marraskuuta > Tuotteet > Tuotteet > Tuotteet
 
Etusivu
Yritys
Tuotteet
Kuvagalleria
Jälleenmyyjät
Valmistajan yhteystiedot
Yhteydenotto


Liperin Höyläämö Oy
Heinävedentie 146
83100 Liperi, Finland

Ainutlaatuinen valkovahattu pinta

Liperin sisäverhouspaneeleita on saatavilla yhteen tai kahteen kertaan vahattuna. Pintakäsittelyyn käytetään haitta-aineista vapaata satiinivahaa, joka antaa kauniin ja tasaisen pinnan säilyttäen valoa läpäisevänä kuitenkin puun luonnollisen ulkonäön. Kahdesti vahattuna paneelin pinnasta saadaan täydellisen sileä, toinen käsittely pidentää myös huoltoväliä.

Parhaan viimeistelypinnan saavuttamiseksi Liperin paneelit vahataan ja kiillotetaan heti höyläyksen jälkeen.

Päätyponttaus helpottaa asennusta

Pintakäsittelyn lisäksi Liperin paneelit voidaan myös päätypontata. Päätypontattu paneeli on helppo asentaa, kun saumakohtaa voidaan jatkaa vaivattomasti. Tämä vähentää myös materiaalihukkaa. Lisäksi kaunis V-saumaus antaa paneelipinnalle ilmettä.

Liperin puupaneelit ovat kevyitä ja niiden asentaminen on nopeaa. Pituusvalikoimasta esimerkiksi 2,4 metrin pituinen päätypontattu paneeli on helppo viedä vaikkapa kerrostaloasuntoon ilman, että paneelipintojen pituudesta tarvitsee tinkiä.

Vahattu pinta voidaan käsitellä yhä uudelleen

Pintakäsitelty puupinta säilyy kestävänä ja puhtaana vuosikausia. Vahatun paneelin etuihin kuuluu uudelleenkäsittelyn mahdollisuus. Vahattu paneeli voidaan helposti käsitellä kotona uudelleen niin vahalla, lakalla kuin vesi- tai öljypohjaisella maalillakin. Kahdesti vahatun paneelin huoltoväli on kertakäsiteltyä paneelia pidempi.

Puupaneelilla terveellisempi sisäilma

Luonnonmateriaalina puun ominaisuudet vaikuttavat asumismukavuuteen. Puutuotteiden lämmöneristävyys on monia muita pintamateriaaleja merkittävästi parempi ja puupinnat luovat myös hyvän akustiikan.

Puupinta säätelee sisäilman kosteutta ja parantaa sisäilman laatua. Liperin paneeleissa puun hyödylliset ominaisuudet pääsevät vaikuttamaan sisäilmaan, sillä käytetty vaha antaa puun hengittää eikä siitä haihdu huoneilmaan haitallisia päästöjä. 

Liperin paneeleihin tullaan hakemaan pintamateriaalien M1-päästöluokitusta.