Tänään on sunnuntai, 28. marraskuuta > Yritys
 
Etusivu
Yritys
Tuotteet
Kuvagalleria
Jälleenmyyjät
Valmistajan yhteystiedot
Yhteydenotto


Liperin Höyläämö Oy
Heinävedentie 146
83100 Liperi, Finland

Valkovahatun paneelin teollisena valmistajana Liperin Höyläämö Ky on alansa uranuurtaja. 2000-luvulta lähtien yhtiö on määrätietoisesti keskittynyt tuotekehitykseen ja pintakäsittelytuotantoon. Tänään Liperin Höyläämön kahdessa tuotantolinjassa pystytään tuottamaan yli
20 000 m3 laadukasta ulko- ja sisäverhouspaneelia.

Liperin Höyläämö on erikoistunut valkovahattuun ja päätypontattuun sisäverhouspaneeliin, joka valmistetaan suomalaisesta männystä. Yhtiön tuotannosta noin 85 prosenttia valmistetaan vientiin ja perheyritys työllistää 10 henkilöä.

Liperin Höyläämöllä on pitkät perinteet. Toiminnan juuret vievät aina 1950-luvun Liperin Leppälahteen, jossa Pulkkisen veljekset työskentelivät sahausmiehinä liikkuvassa kenttäsahausyksikössään. Perinnettä jatkoi Asko Pulkkinen, joka perusti Leppälahden Höyläämön ja laajensi sahaustoiminnan höyläämöksi. Perheyritykseksi kasvaneessa Liperin Höyläämössä toteutettiin ensimmäinen, itse suunniteltu pintakäsittelylinja vuonna 1989.

Suomen parhaalla mäntyalueella sijaitsevan Liperin Höyläämön vetovastuu on siirtymässä sukupolvien ketjussa Pasi ja Tomi Pulkkiselle, jotka ovat investoineet tuotantolinjoihin ja tuotekehitykseen. Liperin höyläämö pyrkii jakelukanavien kautta kasvattamaan tuotantoaan Keski-Euroopan lisäksi myös kotimaassa.